tiistai 12. toukokuuta 2009

Hiphei, arvonta on suoritettu! Voittajaksi selvisi pirre, onneksi olkoon! Kiitos kaikille onnittelijoille, oli kiva saada paljon kommentteja. Toivotaan, että into tämän jatkamiseen säilyy edelleenkin.

Olen mä neulonutkin onnittelujen lukemisen lomassa tämän viikon aikana. Tilasin Cucumberpatchista Rowanin Felted tweedia ja se on nyt neuloutumassa Eva raglaniksi. Aloitin sen ihan ohjeen mukaisesti, mutta se miehustan neulosrakenne alkoi tuntua tosi paksulta, niin vaihdoin sen. Ja samalla muutin sitten miehustan reunoissa olevat palmikotkin toisenlaisiksi. Mutta neuleen muoto on tuo, mikä ohjeessa on. Toivon kovasti, että se onnistuu. Lanka on aivan ihanaa neulottavaa. Toivon kovasti, että siitä tulee onnistunut.


3 kommenttia:

pirre kirjoitti...

Mitä! Minäkö? Iih! Ihanaa :O)...

MariL kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani. Juu, olen minä monet kerrat käynyt Oulun Stokkan vessassa, yleensä silloin, kun olen kuopuksen kanssa liikkeellä, koska siellä on kaupungin paras (ainoa?) lastenhoitohuone. :) Mutta eilen kun olin liikkeellä yksin ja hätä yllätti siellä Anttilan liepeillä, niin en jaksanut Stokkalle lähteä, kun senhän tietää, että sieltä ei olisi ihan heti pois päässyt, kun olisi pitänyt käydä samalla Akateemisessa ja alakerran karkkikioskilla ja... ;)

Hyvää helatorstaita! :)

pirre kirjoitti...

IHANA!KIITOS!KIITOS!KIITOS!