torstai 6. toukokuuta 2010

Hupsis. Tuli ihan vahingossa pidettyä bloggaustaukoa. Laiskuus iski. Valmista on kyllä tullut, ja ehkä kaikista löytyy kuvatkin. Osa vain näyttää olevan vähän huononlaisia, mutta niillä mennään, mitä on.


Äidille kaulaliina ja myssy. Täsmälleen samanlainen setti kuin itselle viime talvena. Lanka on Sublimen Cashmere Merino Silk DK. Myssy on Mariomyssy ja huivi Gathered Scarf, yhteensä 250g.

Sitten valmistui siskontytölle villapeitto. Lanka 100% villaa, Utiku Perendale DK, 200g, puikot 5mm (neuloin kaksinkertaisena).Luksussukat itselle. Ihanasta Ilun kashmirsukkalangasta. Pitsiä edessä ja takana. Väri on syötävän ihana, mutta hankala kuvattava. Alakuvassa näyttäis olevan oikea väri. Ei ole ollut vielä tarpeeksi hienoa tilaisuutta, että olisin raskinut laittaa jalkaan (siis kuvauksen jälkeen). Puikot 2,25mm ja lankaa meni 83g.


Ja mitä mä sitten olen tehnyt? No sitä mitä muutkin. Opetellut kehräämään. Ravelry on paha paikka, sieltä löytyy kaikenlaisia uusia ajankäyttötapoja. Jaanan kanssa tehtiin kimppatilaus Wollinchelle ja nyt on villoja kehrättäväksi pitkäksi aikaa. Värttinän ostin Rinalta. Toinen värttinä on tulossa Paradise Fibersiltä ja Rinalle on varaus pitsivärttinästä. Tämä on koukuttavaa hommaa!


7.5. Lisäsin pari kuvaa sukista. Ei mulla muuta.

9 kommenttia:

helena kirjoitti...

Ai missä ne huonot kuvat on? Mä en nähnyt yhtään sellaista. Hieno toi setti, tykkään varsinkin huivista, ja setin väri on myös oikein kaunis!

Katja kirjoitti...

Upeita luomuksia jälleen, Kaisa! Ihan kateeksi käy... kuten aina. Minun projektini vaan viipyy ajan ja inspiraation puutteen vuoksi. Ja pian käynee klassinen juttu... siis että jakun saaja ehtii kasvaa ennen neuleen valmistumista. Erityisesti ihastuin noihin sukkiin, tosi kauniit! Eipä tullut mahdollisuutta osallistua neuletapaamiseen, jota mulle ehdotit. Täytyy vain odottaa kevätaurinkoa saapuvaksi risukasaan...

kaisa kirjoitti...

helena, mä olisin halunnut esitellä sitä pitsiä noissa sukissa! Eipä noista kuvista sitä oikein näy. Tuo huivimalli on tosi kiva, aina erilainen, kun vaihtaa langan.

Katja, kiitos. Ei kannata kadehtia, mulla ei ole muuta tekemistä. Harmi, ettet ole päässyt tapaamiseen, yritä seuraavalla kerralla.

Epa kirjoitti...

Voi kun haluaisin itsekkin opetella kehräämään, isovanhempien luona olisi rukkikin :D

Päivikki kirjoitti...

Mitäpäs tauolla väliä, kun on sitten ruhtinaallisen paljon hienoja juttuja näytettävänä! Ai-jai tuo kehruu on niin in, en ole itse kehrännyt kuin kouluaikana pellavaa. Tekisi kovasti mieleni kokeilla.

-sanna- kirjoitti...

Hienoja, ja tuo Gathered Scarf on todella kiva malli. Tekee itsekin mieli tehdä toinen...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat neuleet, toi huivi erityisesti on mieleeni.
Niin se vaan on se joka värttinään tarttuu, se kiinni siihen jää :)

kaisa kirjoitti...

Epa, sulla on mahdollista opetella! Ota rukki käyttöön tai hommaa värttinä, silläkin saa lankaa aikaiseksi.

Kiitos Päivikki! Siksihän minäkin tuohon kehräämiseen innostuin, kun muutkin tekevät sitä.

Kiitos -sanna-! Sullakin on kaunis se huivi.

Tuo on ihan totta, JossuP, tuohon värttinään jää kiinni!

Tess kirjoitti...

Ihania neuleita. Sukat ovat varsinkin omaan silmääni tosi nätit :)

Missä ne huonot kuvat ovat?