sunnuntai 29. elokuuta 2010

Yhden illan lapaset kummitytölle. On kuulemma kasvanut edellisistä ulos. Malli jälleen tällainen mikä sattui tulemaan. Lanka on Kauhavan Kangas-Aitan Panda, villabambulanka, puikot 3,5mm ja varressa 3mm. Lankaa näihin meni 32g.


Nämä sukat eivät ole yhden illan sukat, eivätkä valmistuneet eilisen päivityksen jälkeen, vaan olivat jo silloin valmiina. Sukat ovat Lotan suunnittelemat Arni-sukat ja ohje tulee julkaistavaksi Ullaan. Minä pyysin saada testineuloa ohjeen, kun ihastuin malliin. Tein sukat Lanettista, joka ei kyllä ole mikään sukkalanka, mutta kun sitä sattui olemaan käsillä. Puikot olivat 2,5mm ja lankaa meni 80g. Näistä tuli sellaiset 39-40 kokoa ja lähtivät just äsken siskon mukaan. Toivottavasti tulevat käyttöön.

5 kommenttia:

outi kirjoitti...

Minä ajattelinkin jo, että hyvänen aika! Nyt se Kaisa on laittanut tuulemaan oikein tosissaan!:D Sukat ovat tyylikkäät kaikessa yksinkertaisuudessaan. Milloin lie se Ulla ilmestyy.. Täällä pitäisi pyöräytellä molempia. Lapasia ja sukkia.

anpali kirjoitti...

Onpa nätti sukkamalli! Tuota pitänee ehkä kokeilla, jahka uusi Ulla ilmestyy.

kaisa kirjoitti...

Outi, se vaan päätti, että tällä kertaa laitetaan nyt kun ne on valmiit eikä kuukauden tai kahden päästä. Joskus näinkin päin. Nuo sukat on kyllä tyylikkäät, kannattaa neuloa.

Anpali, samat sanat sullekin, sukat on tyylikkäät ja helppo muokata omaan jalkaan sopiva, kun ei ole koko sukan menevää mallikertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sukkaa pukkaa. Ja lapasta. Sinä olet ahkera! Mulla odottamassa Joensuun Taito-korttelista kesällä ostettu alpakkalanka silmukan tekoa.. Ranteenlämmittimet ajatuksena tehdä.Ja ilo uutinen, jonka varmaan tietänetkin, S muuttaan etelään! A

kaisa kirjoitti...

A, kuulin kyllä uutisen, se on mukavaa! Pistähän lanka puikoille, kohta tulee kylmä.