sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Osallistuin ensimmäistä kertaa yhteisneulontaa (KAL) ravelryn Ilun ryhmässä. Malliksi valikoitui Stephen Westin Herbivore ja langaksi valitsin Ilun värjäämän kashmirsukkalangan. Tuo lanka on yksi suuresti rakastamistani lankalaaduista. Ja värit Ilu saa siihen niin loistavaksi!

Sain just sopivasti koko vyyhdin neulottua, noin 20 cm jäi jäljelle. Vaaka näyttää 104g ja puikot mulla oli 4mm.

Mallia moitittiin hieman tylsäksi neulottavaksi, mutta ei se minusta sellainen ole. Erittäin sopiva neulottava mulle, eihän muuten lukemisesta samalla tule mitään, jos ohjetta on joka silmukalla seurattava. Tykkään kovasti, ja voisin tehdä toisenkin samanlaisen.

14 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Aika herkku väri. ja tuommoinen on kiva pitohuivi. ei liian juhlava, vaan sopiva piristämään harmaata maanantain aamua.

Tess kirjoitti...

Ihanan punainen huivi! Tuommoinen perushuivi on just paras. Sopii kaikenlaiseen pukeutumiseen :)

-sanna- kirjoitti...

Käyttöhuivi parhaasta päästä ja väri on upea.

Raitalammas kirjoitti...

Väri on hieno ja huivi myös!

kaisa kirjoitti...

Soile, Tess ja -sanna-, just tuota se on, käyttöhuivi. Ja väriin mulla ei ole osaa eikä arpaa, sen kun valitsin vain.

Kiitos Lammas! Väri on ihan loistava.

outi kirjoitti...

En ole huivi-ihmisiä, mutta nuo Westin mallit kiinnostavat kovasti. Ja tosiaan syksyyn sopivan sävyn olet siihen valinnut. naurattaa vaan tuo lukeminen samalla. En ole itse päässyt vielä siihen saumaan, että tajuaisin tehdä mitään muuta samalla kuin neulon.

kaisa kirjoitti...

outi, mä tykkään kovasti noista Westin huiveista. En tiedä, onko ne suunniteltu miehille vai kuvauksiin vain sattuneet miehen kaulaan, kun niin monesti on. Mutta eniten minuun kolahtaa myös miesten sukat. Outo lintu. Minä luin jo nuorena samalla, lukion oon käynyt neuloen ja lukien, neuloin tunneillakin. Se on ihan luonnollista. Ja sitten tuntuu ettei aika mene hukkaan, kun lukiessa tekee muutakin.

JaaPa kirjoitti...

Onpas ihana väri!
Ja huivin malli on ihanan simppeli. Tommoinen, joka sopii arkiseenkin käyttöön. Mietin just, että pitäis tehdä itsellekin joku "arkihuivi", joka menis milalisen vaan vaatteen kanssa.

helena kirjoitti...

Ihana väriläiskä! Malli näyttää minusta ihan kivalta, tuota varmaan voisi tehdä sellaisena, jota tekee aina kerroksen silloin ja toisen tällöin kun muilta töiltään joutaa. Riittävän yksinkertainen, että ei tavis aina miettiä mihin sitä jäikään!

Emma kirjoitti...

Kaunis huivi, tykkään herbivoren geometrisyydestä :)

Katja kirjoitti...

Hei Kaisa!
Onpa kaunis huivi ja upea väri! Minä hyödynsin tämänpäiväisen Hämeenlinnan reissun ja neuloin autossa yhden villasukan. Ei mennyt aika hukkaan. Olisipa enemmän tuollaista aikaa niin olis ihanaa. Mutta hyvä näinkin.

Hepuli kirjoitti...

IHANA väri!

Marika kirjoitti...

Ihana!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi mikä ihanuus.