sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kesä.
 

Global Warming. Ohje löytyy Villapeikolta, sieltä sivupalkista.---------------------------------------
Mä en tule toimeen tämän bloggerin kanssa. Kuvia en saa ollenkaan niin  kuin haluaisin, ja tekstiäkään ei meinaa saada sinne mihin haluaa. Miten teillä muilla bloggerin käyttäjillä, onko ollut ongelmia?

8 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Ihania heposia!
Mä en oo ikinä saanu bloggerissa kahta kuvaa rinnakkain, en ole kovin monesti edes viitsinyt yrittää. Olen luullut, että vika on vain minussa käyttäjänä :/

kaisa kirjoitti...

Noku mä oon saanut aikaisemmin. :/ Nyt ei vaan onnistu. Heposet oli ihania ja kilttejä, minäkään en pelännyt. Ensimmäistä kertaa siis olin hevosen selässä.

outi kirjoitti...

Mulla helpottivat ongelmat (ainakin siis vähäksi aikaa) kun vaihdoin siihen uuteen editoriin, minkä perässä lukee asetuksissa että "suosittelemme". Olen saanut nyt eka kertaa kaksi kuvaa vierekkäin bloggerissa ja niitä pystyy paremmin siirtelemään. Entinen taistelu on ollut vähempänä. Muuta neuvoa en osaa antaa. Ihania kuvia.

Kaisa kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa vaihtaa uuteen editoriin. Siellä kuvia voi raahata hiirellä paikasta toiseen, siis vierekkäin, alekkain ym.

Suvi kirjoitti...

Ihanan värinen global warming! :) ja kauniita heppoja!

Mä teen postaukset html puolella ja kuvat koodina Flickrista, muuten meni aina kaikki miten sattui.

Kate kirjoitti...

Kaunis neule ja upeita kuvia!

kaisa kirjoitti...

outi ja Kaisa, mulla on se uudempi! Kuvat ei vaan liiku niin kuin haluaisin.

villapeikko, mä en oikein osaa tuota html-puolta, jotain pientä oon joskus tehnyt. Pitää katsoa ymmärtäisinkö sieltä mitään.

Kiitos Kate!

Elina kirjoitti...

Sievä neule. Ihania heppoja :)