torstai 31. heinäkuuta 2008

Tuliaisia lomamatkalta. Jotenkin minunkin askeleet veivät useaan lankakauppaan, kaikista ei sentään tullut tuomisia.


Mokkasukkaa Hämeenlinnasta. Väri "Jallukola". Harmillisesti ei oikein ollut mulle sopivia värejä.

Hjertegarnin Merino Silkiä 300g, tämäkin Villamokasta Hämeenlinnasta. Jonkinlainen suunnitelma tälle on, mutta se voi kyllä muuttua moneen kertaan ennen kuin näihin ehdin käsiksi.

Sivillaa Wetterhoffilta, 350g. Tästä pitäisi tulla pusero yhdessä toisen langan kanssa.

Rowanin Felted Tweediä Menitasta 150g. Tätä olen jo pitkään halunnut kokeilla, mutta hinta on hieman hillinnyt tilaamista. Verkkokaupasta ostaessa ei kyllä voi olla varma väristä, ja näin kalliissa langassa en haluaisi mennä harhaan.

Grignascon Flavia Baby, 300g. Tästä tulee villahaalari kummitytölle ensi syksyksi.

Ja vielä samaa Grignascon lankaa tummanruskeana. Tästä on tilattu villatakki kummitytölle. Värit eivät vastaa kyllä yhdessäkään kuvassa aivan todellisuutta, mutta en jaksa alkaa säätää niitä. Joka näytöllä ne näkyvät kuitenkin eri tavalla. Punaisena lankana ostoksissa oli se, että valitsin sellaisia lankoja mitä lähikauppojen hyllyiltä ei löydy.

Lopuksi pari luontokuvaa pihalta. Tämä keltainen kaunis kukka on mun pihan ainut kukka. :) Ensi kesänä toivottavasti niitä on vähän enemmän (ja oikeastaan ne voisivat olla vähän eri laatuakin).


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui miten hienoja (ja varmaan kalliita...) lankoja olet ostanut, täällä suorastaan kateellisena katselen ja ihailen! Noita lankoja on ilo neuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvän lankasaaliin olet onnistunut haalimaan kasaan :-) Tosi ihania lankoja!

Ja voi miten hieno tilanne sinulla on pihan kanssa. Jos ei ennestään ole mitään laitettu niin nyt voit tehdä pihasta just sen näköisen kun haluat!

Anonyymi kirjoitti...

Aah, ihania matkamuistoja itsellesi oletkin lomamatkalta ostanut :)

kaisa kirjoitti...

Ihanaa, täällä on käynyt lukijoita! Kiitos kaikille kommenteista!

Totta, langat olivat kalliita. En kyllä normaalisti raski ostaa tuollaisia lankoja ilman varmaa suunnitelmaa. Mutta lomalla se oikeastaan kuuluu asiaan.

Katri, minäkin olen tyytyväinen tuohon pihatilanteeseen. Ei tarvitse kaivaa mitään muuta kuin nurmikkoa pois. Talvella on hyvää aikaa suunnitella mitä sinne laittaisi.

Jaana kirjoitti...

OI oi mitä lankoja, ihanaa!

kaisa kirjoitti...

On ne Jaana ihania! Odotan aikaa, että pääsen niihin käsiksi. Olen vain kaikessa niin hidas, suunnitelmia on enemmän kuin ehdin toteuttaa.