lauantai 12. heinäkuuta 2008

Uusi neule puikoilla. Tästä langasta yritti ensin tulla Febryary Lady Sweater, linkin siihen löysin Tuin kutomosta. Tehtyäni noin kolme kertaa pitsineuleeseen asti (kokeilin vähän eri silmukkamäärillä ja erivahvuisilla puikoilla), tulin siihen tulokseen, että lanka ei riitä. Lanka on talvella ostamaani Austermann Bambou Softia. Lanka on ihanaa neulottavaa! Ja tuntu on ihanaa! Nyt siitä on tulossa sellainen lyhythihainen sliparin tyyppinen. Kuvio on kopioitu Little Pumpkins Socks -sukista. Kaunis kuvio, pidän siitä kovasti.


Aloitus on italialainen aloitus, jolla saa kyllä mielettömän siistin reunan. Ylhäältä alas olisi jotenkin helpompi neuloa, mutta silloin helmaan ei saa tätä ihanaa reunaa, joten neulon tämän perinteisesti alhaalta.


Pitkästä aikaa on hieno ilma. Sohvan silkkityynyt hehkuvat auringonpaisteessa (vaikka se ei teekään niille hyvää).

Viime yönä näkyi hieno sateenkaari. Kuvasin vain ikkunasta, kun en enää jaksanut laittaa vaatteita päälle ulosmenoa varten. Kuva ei kyllä näytä miten hieno se oikeasti oli.

Edellisen postauksen hameesta sen verran, että ehkä siitä tulee vielä ihan hyvä. Vähän lyhyeltä se tuntui, mutta sehän on helppo korjata. Neulon vielä yhden mallikerran pitsiä, sitten se on ihan hyvä. Toivottavasti osaan vielä käyttää sitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täältähän löytyi uusi, hieno blogi. Saat minusta vakiovieraan :)

kaisa kirjoitti...

Mukavaa annikainen, kun kävit. Minäkin käyn sulla joka kerta kun päivität, mutta täytyy tunnustaa, että en ole aikaisemmin kommentoinut. Nolottaa ihan.