lauantai 23. elokuuta 2008


En malta olla esittelemättä näitä neuleita, vaikka takista puuttuvatkin vielä napit. Tänään paistoi taas pitkästä aikaa aurinko, ja valoa oli riittävästi kuvien ottamiseen. Nappeja ei löytynyt paikallisesta kangaskaupasta, joten niiden ostaminen siirtyy kunnes on asiaa kaupunkiin. Nämä ovat siis menossa kummitytölle, toivottavasti ovat sopivia ja miellyttävät saajaa (tai lähinnä varmaan äitiä).


Malli on siis February Lady Sweater ja lanka on Anti Tickle (100% villa), jota meni huimat 103g. Puikkoina käytin 2.5mm puikkoja. Tein pienimmän koon mukaan, ohutta lankaa ja pieniä puikkoja käyttäen sain aikaan pienen pienen takin. Luulisin, että siitä tuli aika sopiva kummitytölle, joka on noin 4kk ikäinen. Sen verran tein muutosta, että takakappaleen yläosaan tein vähän lisää pituutta lyhennetyillä kerroksilla ja ennen pitsineulosta jätin lisäykset tekemättä.


Neuloin vielä sukat lämmittämään pikkujalkoja. Sukan etuosassa on samaa pitsineuletta kuin takissa. Pohkeen kohdalle tein muutamia lisäyksiä, niitä olisi kyllä saanut olla vähän enemmän ja alkaa vähän alempaa, täytyy toivoa etteivät purista pieniä jalkoja. Sukissa käytin 2mm puikkoja ja menekki oli 33g.

Olen saanut tunnustuksen. Katri on myöntänyt minulle tämän kultakortin.

Kultaisen kortin voi välittää eteenpäin seuraavien sääntöjen mukaan:

1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle,
2. ...joista neljä seuraa blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.

En tiedä onko sääntöjen vastaista antaa tämä takaisin, mutta haluan silti antaa tämän takaisin Katrille. Hän on opiskelukaverini, ja yllättäen tapasimme uudelleen täällä blogimaailmassa. Hän myös kannusti minua aloittamaan oma bloginpito. Neljän saajan tulee seurata blogiani, joten annan tämän lisäksi Eilalle, Kaisalle sekä Christinalle, joka on uusi blogissani. Viidentenä annan sen Nejalle, jonka blogiin eksyin aikanaan ensimmäisenä. Kultakortti on jo kiertänyt aika paljon, joten ymmärrän jos sen saajat eivät enää kierrätä sitä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos muistamisesta, lämmitti mieltäni ja ilahdutti:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kaisa! Olipa ihana yllätys :-) Ja onneksi aloitit oman blogin, sinulla on aivan ihania neuleita ja kauniita kuvia täällä!

February Lady Sweater on tosi ihana, haluaisin itsekin neuloa sen jossain vaiheessa, ohjekin on jo tulostettu.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa nätit ja pirtsakan väriset neuleet :)

Heidi kirjoitti...

Ihana setti! Kiva idea laittaa sukkiin tuota samaa neuletta. Pidän myös tuosta väristä todella paljon :) .

kaisa kirjoitti...

eila, ole hyvä! Kommenttisi täällä ilahduttavat minua joka kerta.

Kiitos Katri!

Tess, ovat pirtsakat. Lapsen äiti pitää juuri tuollaisista väreistä. Peitto, jonka aiemmin tein, on ollut tosi mieluinen. Tämä oranssi on yksi peiton väreistä.

Heidi, kävin blogissasi ja huomasin, että sehän olikin tuttu. Olen käynyt siellä ennenkin.