sunnuntai 14. joulukuuta 2008Mun oma joululahja, kiitokset veronpalautuksista. Ensimmäinen hankittu joululahja. Kummilapsille on vielä hankkimatta, ja nekin täytyy ostaa kaupasta. Tämä kummitäti neuloo vaan itselle eikä saa lapsille tehtyä mitään.Pikainen kokeilu, sattuivat helmet olemaan työpöydällä. Pahoittelen tuossa hiirimatolla näkyviä pölyhiukkaisia. Ihanuus, mikä vehje! Kameran paino lisääntyi tuplasti, kun tämän laitoin runkoon. Ja on se vähän hassun näköinenkin, runko on niin pieni, mutta sopiva mun käteen. Tuo ylempi kuva on zoom-objektiivilla (af-s nikkor 18-55 f/3.5-5.6) otettu, salaman kanssa, kun ei valo riitä. Alempi ilman salamaa, af-s nikkor 50mm f/1.4G.

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Heh, sellaista kummitäteyttä on liikkeellä! :D Minä neuloin kyllä omalle kummitädille ja -sedälle mutta en kummilapsilleni...

kaisa kirjoitti...

Mä en ole kyllä koskaan neulonut omille kummeille. Toissa jouluna kaksi keskimmäistä kummilasta sai pipot ja sukat. Vanhinkin kummilapsi on saanut joskus lapsena itsetehtyä ja tämä nuorimmainen nyt saa niitä aina silloin kun tulee valmista. Eiköhän se passaa.

Hansu kirjoitti...

Kuvarikasta uutta vuotta ja jouluakin!