keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pipon kuvaaminen omassa päässä oli hieman haastava homma. En oikein ole sinut tuon jalustan kanssa, tai kyllä mä tiedän miten sitä käytetään, mutta kun se on edessä, niin jäykistelen siinä. Yritin siis kuvata myssyä ja huivia peilin kautta. Ei se oikein onnistunut. Näitä kuvia on muutama lisää.


Lopulta piti ottaa se jalusta ja yrittää vielä kerran. Hiki jo tuli. Näistä kuvista ei kyllä saa muuta käsitystä, kuin että on siinä tumma myssy ja huivi. Valo olisi ihana asia. Ja parempi objektiivi.

Myssystä tuli vähän liian iso, se valuu silmille. Ohje on varsin hyvä ja simppeli, sopii monenlaiselle langalle. Ja tämä lanka, aivan ihanaa. Se on siis Oulun kädentaidot -messuilta ostettua Heaven's Hand Wool classic (Cornelia Hamilton), lankakauppa.comin osastolta ostettua. Myssyyn meni 62g (puikot muistaakseni 4,5mm) ja huiviin 134g (puikot muistaakseni 5 ja 6). Lanka on ihanaa neulottavaa, tasaista jälkeä tulee kuin itsestään. Pipon jouduin aloittamaan monta kertaa alusta, mutta se ei välittänyt purkamisesta ollenkaan. Värjäys on ihanaa, sopivan epätasainen. Olisi ihana puserolankana, ja yritinkin katsoa sitä lankakaupan sivuilta, mutta heillä on ollut sivut päivityksen alla jo toista kuukautta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköiset myssy ja huivi!

kaisa kirjoitti...

Kiitos Eila!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköiset nuo hattu ja huivi tuon sinun valkoisen takin kanssa! Kunpa osaisi tai viitsisi pukeutua itsekin fiksusti, edes joskus.

Tänään oli hyvä ilma tehdä lumienkeleitä pihaan. :)

Judiuni kirjoitti...

Hienoilta näyttää. Yritin itsekin kuvata taannoin, olikohan viime viikolla, myssyä omassa päässäni ja totesin ihan mahdottomaksi. :( Hovikuvaaja olisi aika jees.

kaisa kirjoitti...

Kiitos Katja! Olin menossa kaupunkiin, muuten liikun täällä niin kuin maalla ruukataan. Ihanaa puuhaa teillä A:n kanssa!

Judiuni, hovikuvaaja olisi tosi ihana juttu! Muussakin kuin pipon kuvaamisessa.