sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Tämä ihana paketti tuli Tuilta arvontavoittona. Wetterhoffin Silviaa, tuota terveysvaikutteista, 50g, Fazerin Pätkispaloja ja ihana, Rudolf Koivun kuvituksella oleva kortti. Lanka on sitä mun tämän hetken mieliväriä, ruskeaa. Tästä tulee varmaan kämmekkään itselle, vasta näin jossain blogissa tai ravelryssä ihanan mallin. Pitäisi vielä löytää se uudelleen. On mieluinen paketti, kiitos Tui! Tämä oli muuten ensimmäinen blogivoitto, en meinannut ensin uskoa, että se oli todella minulla. Kävin moneen kertaan klikkaamassa sitä linkkiä Tuin kutomossa, ennen kuin uskoin.


Kummitytön haalari olisi melkein valmis, jos lanka ei olisi loppunut. Langan ostin kesälomareissulta Menitasta, ja sitä ei täältä päin saa ollenkaan (Grignasco flavia baby merino). Toivottavasti äitin varastosta löytyy Lanettia, se ehkä sopii tuohon kauluskappaleeseen jatkoksi.


Sitten vielä itselle valmistunutta. Tämäkin on niistä kesälomalangoista, Wetterhoffin Sivillaa ja aikaisemmin Secret Woolilta tilattua Manos del Uruguayn Silk Blendiä. Silk blendiä oli 100g ja Sivillaa meni 295g, neuloin 3.5mm puikoilla (Sivilla kahdelta päältä). Ihan peruspusero ilman saumoja, helmassa ja hihansuissa muutama kerros aina oikeaa, sitten sileää oikeaa ja kaarroke ja kaulus aina oikeaa. Kuva on jälleen kerran heikko esitys, en osaa toimia jalustan kanssa ja lisäksi parempi kamera jäi eilen kotikotiin. (Tähän pitää lisätä, että kuvaajan paikka olisi auki. Ihania kuvauspaikkoja on vaikka kuinka paljon, mutta en vaan kehtaa mennä jalustan kanssa itseäni kuvaamaan.) Mutta puserosta tuli just sopiva ja se on ihanan tuntuinen päällä. Molemmat langat olivat tosi miellyttäviä neuloa. Toivottavasti tuo Sivilla ei nyppyynny käytössä.

11 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Onpa kiva peruspusero ja ah, vielä punainen. Kai se minunkin täytyy lähteä lankakauppaan kun tekee niin mieli punaista. Sitä varmaa haluaa vastapainoa tälle ainaiselle harmaudelle.

Hyvä kuvahan tuo on. Totta haastelet tuon kuvauksen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kaisa!
Sinä olet jälleen ahkeroinut puikkojen parissa. Ihania neuleita!! Kyllä on langoissa eroa, toivottavasti sinun pusero ei nyppyynny. Minä neuloin syksyllä itselleni luonnonvalkoisen villapaidan Novitan Saana-langasta ja nyt se näyttää jo aivan kaamealta. En olisi tuota lankaa valinnut jos oisin tiennyt... Tarttis varmaan tehdä uusi, vaikka siitä perinteisestä. :)

Kaisa kirjoitti...

Toipumista sinnekin! Mulla on kipu hellittänyt, mutta pökkelö olo ja jumiset niskat yhä...

Ihana pusero. Tilasin juuri itse tuota Silk Blendiä ja mietin, mihin 100 g riittäis (sitä ei tietenkään voinut miettiä siinä vaiheessa, kun tilasin, ja valita esim. 2 vyyhtiä... :D)

Usimarjaana kirjoitti...

Voi vitsi kun on kiva pusero!

Anonyymi kirjoitti...

Ahkerana olet näemmä ollut ja mukavan puseron saanut aikaiseksi, samaten kiva vaalea neule valmistumassa.
Ohikulkijoita ei kyllä tosiaan kuvauksiin haluaisi, ainainen vilkuilu etteihän kukaan huomaa että täällä otetaan valokuvia...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihanan punainen pusero :)

Silviasta neulottu huivi on ainakin pysynyt tosi siistin näköisenä, vaikka on ollut ahkerassa käytössä ja ikääkin sillä taitaa olla jo lähemmäs kaksi vuotta. Tietty villapuserolla tms. kuluminen on vähän erilaista kuin huivilla...

Samat ongelmat mullakin kuvaamisen suhteen *huoh*

kaisa kirjoitti...

Annikainen, pidän aika yksinkertaisista vaatteista, mun neuleet on sitten sellaisia. Tuo väri kyllä näytti nyt aivan erilaiselta kuin silloin kesällä. Nyt se tuntui vähän tunkkaiselta, mielessä oli kirkkaampi. Ja tuosta kuvasta, onhan se "ihan hyvä", mutta kun haluaisi vielä parempia. Ja kun toisilla on niin hienoja.

Katja, harmi, että puserosi on nyppyyntynyt. Se niin ärsyttää, kun tekee ison työn ja muutaman käyttökerran jälkeen alkaa pukkaamaan nyppyä. Ootko muuten ajatellut blogin laittamista? :)

Kiitos Kaisa, vielä vaan päätä särkee, saa nähdä meneekö ensi viikkokin niin. Tuo Silk Blend oli kyllä ihanaa neulottavaa. Minäkin tilasin sitä silloin vain yhden vyyhdin, mielessä oli huivi, mutta kun niitä on jo niin paljon.

Kiitos Usi! :)

Kiitos Eila! Olis vaan niin paljon helpompi kun olisi joku kaveri, joka voisi ottaa kuvia. Pitää alkaa opettaan äitiä siihen hommaan. :)

Kiitos Tess! Puserossa tulee sitä hankautumista, toivottavasti ei ihan heti ainakaan tule nyppyjä. Mutta on se ihanan tuntuinen päällä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kaisa!
En ole ajatellut blogia perustaa. Eipä taida olla aineksia sellaiseen kun aika kovin rajallista neulomiseen. Yhtä neuletta puolessa vuodessa ei kehtaa esitellä ja minä kun en osaa mitään kirjoittaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Vauvan haalari näytti kauniilta, toivottavasti passeli lanka reunuksen viimeistelyyn löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pusero tosiaankin, ihana punainen väri ja sopivan minimalistinen malli, tykkään!

kaisa kirjoitti...

Kiitos k.! Kyllä mäkin tykkään tuosta, se on mukava päällä.