lauantai 10. lokakuuta 2009

Laiska bloggaaja täällä, hei! Jotenkin aika vaan kuluu, enkä ole saanut aikaiseksi päivittää. Työ haittaa harrastuksia ja muuta sellaista kliseistä tekosyytä. Pimeys vie voimat. Heti kun on valoisampi päivä, on enemmän virtaakin.


Mutta oon mä oikeasti jotain tehnyt. Löysin kamerasta tällaisen kuvan, ja muistin, että lyhensin tuota kaulahuivia. Siitä tuli kyllä aivan liian pitkä, kun ahnehdin kaikki 200g samaan huiviin. Se meni mulla noin neljä kertaa kaulan ympäri. Otin sitten välistä pätkän pois, ja nyt se on aika hyvä. Saumakohdasta ei ole kuvaa, ei siitä ihan kympin suoritus tullut, mutta ei se käytössä haittaa.


Nyt mullakin on Lacy Baktus. Lankana Ilun merinovilla, puikot muistaakseni 3,75mm. Tein ensimmäisen version 3mm puikoilla, mutta siitä tuli liian lyhyt ja meni purkuun. Toisen version tein paksummilla puikoilla ja lisäykset joka toisella kerralla. Näin sain siitä just sopivan mittaisen.


Sitten näitä aloitettuja. Ihana villatakki, tikrun Luminen. Ostin ohjeen heti, kun se julkaistiin. Ihana malli! Lankana mulla on ohut Pirkkalanka, jonka neulon kahdelta päältä ja puikot on 4mm. Hihat valmiina, miehusta pitäisi aloittaa.


Tämän olisi pitänyt olla tänään valmis, kun näen veljenpojan ensimmäisen kerran. Kuten näkyy, ei ole valmis. Tästä myöhemmin lisää.


Ehkä tuo edellinen olisi valmis, jos nämä langat eivät olisi huutaneet niin hirveästi. Joka kerta kun kävelin laatikon ohi, se rääkynä kuului. Ja kun en osannut päättää millä värillä aloitan, otin kaikki värit käyttöön. Ihanaa lankaa!

10 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Tuo bactus on todella kaunis:)
Ja todella iloisen värinen sukka.

Itselläni on ihan sama tilanne keskeneräisten kanssa. Iltaisin sitten kaivetaan esiin se neule mieluisimmalta neulottavalta tuntuva neule, neulotaan sitä.

Makepeace75 kirjoitti...

Ihanan iloinen sukka ja ah niin mahtavasta langasta. :o)

Hanna kirjoitti...

Kauniit sukat. Magic loop vaatii totuttelua ja sopivan liukkaat kaapelit puikkoihin. Neuloksen pitää olla sopivan löysää, liian tiukkoja silmukoita on vaikea kiskoa kaapelilla.

kaisa kirjoitti...

Kiitos Villa Lankala! Tuossa vauvanpuserossa ohje on jotenkin niin outo, että sen neulominen tökkii.

Makepeace. Niinpä niin. Ihanaa lankaa.

Kiitos Hanna. Tuo se ongelma onkin, kun olen pyrkinyt neulomaan tiukkaa. Täytyy löysentää. Tosin kyllä mä tykkään sukkapuikoilla neulomisesta, että ei se mikään ongelma ole.

helena kirjoitti...

Ihania värejä ja neuleita sulla kesken! Ja lohdullista, että muillakin on n projektia vaiheessa :)

MariL kirjoitti...

Kivannäköistä sukkaa tulossa! :)

kaisa kirjoitti...

helena, mulla on noita projekteja kesken niin paljon etten muistakaan. Osa joutaa varmaan purkuun.

Kiitos Mari!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kauniita töitä tuloillaan.. ymmärsin varmaan oikein, että nuelot Luminen - takkia ohuesta Pirkka-langasta 2-kertaisena? Se on hyvä lanka moneen, odotan kiinnistuneena valmista takkia. Nimim. "Hämäläinen"

kaisa kirjoitti...

Kiitos Mari. Kaksinkertaisena ohutta Pirkkaa ja Luminen. Hihat valmiina ja toinen tasku. Valmistuu hitaasti, kun on noita muitakin keskeneräisiä.

Hanna kirjoitti...

Osaapas olla mahtavan istuvat sukat. Hienoa!