tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ashford-Corriedale+Ashford-Merino. 98g/375m. Villa Wollinchelta.

11 kommenttia:

anpali kirjoitti...

Upea lanka!

Epa kirjoitti...

aaah, mitä herkkua!

Tess kirjoitti...

Wau, onpas upea lanka.

outi kirjoitti...

Värttinälläkö sinä tuon ihanuuden teit? Onko se kovinkin hankala kapistus? Ja kun kerran kyselemään ruvetiin, niin kiinnostaisi sekin, mistä olet värttinätaitosi hankkinut? Lanka on upeaa. Se oikein hehkuu.

hiisa kirjoitti...

Aivan mahtavan väristä lankaa! NAM!

kaisa kirjoitti...

Kiitos kaikille! Mä oon itsekin ylpeä tuosta tuotoksesta.

Outi, värttinällä tein. Mulla on tosi hyvä värttinä, tuossa aikaisemmassa postauksessa on linkki kauppaan. Ja taidot, Jaapa piti mulle kurssin ja sitten oon vaan pyörittänyt värttinää.

outi kirjoitti...

Kiinnostaa tuo touhu sikäli, että värttinä menisi rukkia pienenpään tilaan. Ja jotenkin viehkon näköistä hommaa. Museolla sanoivat, että ennen vanhaan rouvat teki värttinällä lankaa kävellessäänkin.:)

Tui kirjoitti...

uih mitä herkkua, ihana lanka!

JaaPa kirjoitti...

Oi että on upea!!

Mulla on eka satsi tuota kehrättynä ja kerrattuna, noin 170m ja vielä pitäis toinen satsi kehrätä, mutta ei ole ollut aikaa.

Tuo väri on siis yksinkertaisesti upea!!

Tosi ohutta ja tasaista olet saanut tuosta <3

kaisa kirjoitti...

Outi, värttinä on tosi hyvä kapistus! Se ei maksa paljoa, menee pieneen tilaan, kehrääminen on hitaampaa kuin rukilla niin villojakaan ei tarvitse niin usein ostella. Ostappa sinäkin värttinä!

Kiitos Tui ja Jaapa! Ei se ihan tasaista ole, mutta mitä väliä. Ja kierrettä olisin halunnut vähän enemmän mutta kun en osannut arvata. Mutta positiivista se, että kierre näyttää suhteellisen tasaiselta koko matkalta. Siis samanlaisia vaihteluita kuin vahvuudessakin. Ei paha.

outi kirjoitti...

Saattaapa olla, että ostankin! Pitää hommata oppia jostakin.