perjantai 23. heinäkuuta 2010


100% merino, Wollinchen, väri Wild Thing, 102g, 595m, 2ply.

Oon tästä melko (aika paljon) ylpeä. Vaikka siellä on ylikierteisiä kohtia ja yksi kierteetönkin, kun olin pyörittänyt värttinää väärään suuntaan. Kierre on melko napakka, mutta sellaista just halusin. Luulen, että tämä on hyvää huivilankaa. Väri on aivan ihana ja laatu ihanaa kehrättävää.

11 kommenttia:

outi kirjoitti...

Se ON ihana. Minulla on tuon langan suhteen se henkilökohtainen ongelma, että näin sen livenä. Arvaa vaan, onko kivaa, kun tuollainen huippulanka on se, mihin vertaa omaa - miksi sitä edes nimittäisi - tuotostaan? Kun muuta valmista itsekehrättyä en ole niin läheltä nähnytkään. Voi Kaisa, kun näkisit, mitä olen saanut aikaiseksi! En tiedä, itkisitkö vai nauraisitko. Mulla katkeaa se hahtuva koko ajan. Tulee hienoa ohutta lankaa ja heti perään semmoinen lumipallo. Jatkan treenejä..:D

kaisa kirjoitti...

Voi Outi, mulla NIIN harmittaa, etten näyttänyt sulle niitä mun ensimmäisiä. Uskoisit mua paremmin. Se oli just sellaista mullakin. Ja me tehtiin se villatilaus ennen kuin olin kokeillut ollenkaan kehräämistä, vähänkö harmitti siinä vaiheessa. Mulla on niitä möykkyvyyhtejä tuolla kaapissa ja niissä on melkein 200g villaa. Usko mua, harjoitus tekee mestarin. Ja muista se, että mulla on paljon enemmän aikaa harjoitella kuin sulla!

Tui kirjoitti...

Wau, ihanaa!

Tiina kirjoitti...

Kaunista lankaa ja upeita kuvia!

helena kirjoitti...

Väri ON ihana!!! Ja lanka näyttää todella kauniilta. Minä en ikinä uskaltaisi edes kokeilla kehräämistä...

kaisa kirjoitti...

Kiitos Tui ja Tiina!

helena, ei kehrääminen ole mitenkään uskaltamista vaativaa ainakaan värttinällä. Rukki on sitten asia erikseen ja niistä minä en tiedä mitään.

JaaPa kirjoitti...

Oi että on upean väristä ja upeaa kaikinpuolin!

Outi, meistä jokainen on aluksi tuossa vaiheessa, ettei meinaa omat kehräykset onnistua ja sitä ihmettelee, kun joku toinen saa aikaan niiiin paljon upeampaa lankaa samalla/samantyyppisellä välineellä, mutta harjoittelu auttaa tässäkin asiassa.

Ja sekin, että on eroja noissa villoissa. Toiset on vaan helmpompia kehrätä kuin toiset. Toiset katkeilee helpommin kuin toiset jne. Siihen vaan löytyy ajan kuluessa sellainen tuntuma, että homma alkaa sujua.

anpali kirjoitti...

Upea lanka! Kyllä värttinälläkin näyttää sujuvan, kun vain on kärsivällisyyttä ja hyvät välineet. Pitänee hommata jostakin kevyempi värttinä ja lisää harjoitteluaikaa.

Kaisa kirjoitti...

Aah. [Mykistyy.]

Ariane kirjoitti...

I didn't understand a word on your blog, but GOSH this yarn is amazing. Well done!

kaisa kirjoitti...

Kiitos JaaPa! Ja hyvä, kun vahvistit mun ajatuksia.

anpali, kyllä värttinälläkin sujuu. Eikä sen tarvi olla kevyt sen värttinän. Tuo mun on itseasiassa aika painava, muistaakseni 60g. Mutta hyvin saa pitsilankaa aikaiseksi.

Kaimaseni, kiitos!

THANK you Ariane!