sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Tämä blogi ei ole kuulemma päivittynyt pitkään aikaan. Kurja juttu.

Kun kerran torkuttaa aamulla, niin on tosi helppo torkuttaa toisenakin aamuna. Ja kun kerran lintsaa jumpasta, niin on helppo lintsata toisenkin kerran. Kun kerran ostaa lankaa netistä, on helppo tehdä se toisenkin kerran. Ja kun kerran siirtää blogaamista, niin sitä on helppo siirtää toisenkin kerran. Ja kun on tehnyt sitä muutaman kerran, ei enää kehtaa blogata ollenkaan. Mulla kävi just niin. Ystävä S Vantaalta soitti tuohtuneen puhelun, että hän meni katsomaan mitä uutta siellä olisi, ja siellä ei ollut yhtään mitään uutta. Toinen ystävä A-S sanoi, että olisi kiva, jos laittaisit sinne jotain. Ootte ihania ystäviä. Nyt mä laitan pikakelauksella lähes puolen vuoden kuulumiset. (Ei niitä niin kamalan runsaasti olekaan.)

Kauluri Heidille kiitokseksi hienosta konsertista. Kieltämättä hassua antaa keskellä kesää alpakkaista kauluria lahjaksi, mutta siinä tilanteessa koin tämän paremmaksi kuin normaalit kukkaset. Malli on Pretty Thing (ravelry), lanka Sandnes Alpakka. Puikkoja en tietenkään muista, kun ei tullut tehtyä projektia ravelryyn. Enkä langanmenekkiä.

Sitten mä oon vähän opiskellut. Tietokoneen ääressä on tullut vietettyä tunti jos toinenkin (muutakin kuin ravelryssä tai lankakaupoissa). Punainen mytty on keskeneräinen Laar. Siitä neuloin kesän aikana kolme versiota, ensimmäinen liian iso, toinen liian pieni ja kolmas liian pieni. Nyt se on tuolla miettimässä miksi haluaisi seuraavaksi tulla. Lanka on ihanaista Ilun bambusilkkisukkista. Kuvass se ensimmäinen versio, ehkä noin 10 numeroa liian iso. En ymmärrä, miten niistä seuraavista saattoi tulla liian pieniä.

 
Kesäloman tavoitteena oli oppia kunnolla kehräämään. Ja hyvin pääsinkin alkuun.


100% merinoa, 100g/300m. Ensimmäinen navajokerrattu, ja ihastuin siihen niin paljon, että muulla tavalla en ole sen jälkeen kerrannutkaan.Merinosilkkiä 80/20. Tästä en ole laskenut metrejä, mutta suurin piirtein saman vahvuista kuin tuo seuraava lanka. Tämä on CorgiHillin värjäystä.Ystävältäni Lapinitalta synttärilahjaksi saatu CorgiHillin merinokashmir. Aivan taivaallisen ihanaa kehrättävää. Ja väri on huikean ihana, tuossa ylemmässä kuvassa on suurin piirtein oikea väri. 120g/292m.

Oli mulla vielä muutakin, mutta en millään jaksa enempää.

12 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta.:) Nuo sinun sinisesi puhuttelevat minua jotenkin nyt erityisesti; kaulurin sävy on valtavan hieno ja samaten kehräämäsi sininen. Ja upean näköistä on lankasi muutenkin. Ei ole mennyt kesän opiskelu hukkaan!

Altocumulus kirjoitti...

Upeita kehräyksiä!

Laura L kirjoitti...

Kiva kun jaksoit päivittää! :)

kaisa kirjoitti...

outi, minäkin tykkään noista sinisistä. Varsinkin tuo merinosilkki haluttaisi laittaa heti puikoilla.

Kiitos Altocumulus!

LauraL. :) Kiva, kun kävit täällä!

Katja kirjoitti...

Ihanaa, Kaisa, kun jaksoit taas päivittää sivustoasi! :) Upeita lankoja, upeissa väreissä.

kaisa kirjoitti...

Kiitos Katja! Nähtäväksi jää, milloin tulee taas seuraava päivitys. Ehkä puolen vuoden kuluttua?

Anonyymi kirjoitti...

Kuules Kaisa, kuvaat todella hyvin - iloa katsoa näitä! Neulomisesta en mitään ymmärrä, mutta hyvän kuvan tajuan ;-)

kaisa kirjoitti...

Kiitos Hanna! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja tämä fonttifriikki ihastui heti tuohon "ylätunnisteen" muutokseen. Pretty Thing kannatti ehdottomasti sijoittaa kuvaksi. <3

Lapinita

kaisa kirjoitti...

Kiitos Lapinita! Tuo sininen/turkoosi viehättää mua tällä hetkellä tosi paljon. ♥

helena kirjoitti...

Kauniita lankoja olet kehräillyt! Minä toivoisin itselleni sellaisen blogin, joka ikäänkuin päivittyisi itsestään, siis että olisin tehnyt jotain ja sit se vaan pumpsahtaisi blogiin. Niin ei vaan käy, enkä löydä sellaista toimintoa mistään ;-) Joten hidas on minunkin päivitystahtini, ainakin ajoittain, mutta olkoon:)

Katri kirjoitti...

Hei! Blogissani on sinulle haaste :-)