sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Muutto on onnellisesti takana. Osa tavaroista vielä hakee paikkaansa (paikannäyttäjä on ollut väsynyt), mutta suurin osa on jo paikoillaan. Olen niin nauttinut olosta omassa kodissa. Ja tästä tilasta! En ymmärrä, miten nämä kaikki tavarat mahtuivat vanhaan asuntoon.


Työhuoneen ikkunasta on paras näkymä tässä asunnossa. Nuo puut ovat niin ihania, vihreitä!


Tikru oli saanut työsuhde-etuna vanhoja ovia. Mullakin oli samanlainen onni. Työpaikan kellarista löytyi tämä, ja työnantajani antoi sen mulle. Siitä oli tarkoitus tulla joskus pöydän kansi, mutta se on harmillisesti vääntynyt, joten se jää tuohon. Kaunis se on siinäkin. Edessä olevan kaverin ystäväni toi lahjaksi. Sopii täydellisen hyvin tuohon paikkaan.


Olen mä vähän neulonutkin. Ilun värjäämät langat ovat koukuttaneet minut ihan täysin. Tässä ensimmäinen puikoilla, muut ovat vielä vyyhdillä. "Lauralle", bambusukkalanka. Ei tule sukkia vaan huivi, Lace Ribbon Scarf Knittystä. Ja jotta langat eivät loppuisi, tilasin juuri lisää. Muutossa kyllä totesin, että lankoja olisi yhdeksi talveksi vaikka ei yhtään enää ostaisi. Mutta kun ne ovat niin ihania. Ei varmaan tarvitse selitellä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tosi avaralta ja kauniilta näyttää kuvien perusteella. Muuttaminen on ärsyttävää ja väsyttävää, mutta se tunne on taivaallinen kun kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa uudessa kodissa ja uudesta kodista voi vihdoin nauttia.

kaisa kirjoitti...

Kiitos! Joo, on avaraa (= ei ole paljoa huonekaluja). Tosissaan, toivoisin että avaruus säilyisikin. Olohuoneeseen täytyy vaan saada verhot vielä, siellä kaikuu.

Piti laittaa laskuri, jotta tiedän käykö täällä muitakin kuin Katri. :) Nyt näyttää 28, ja eilen laitoin, niin että vissiin käy.

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän upea ovi !!
Mukavaa juhannuksen aikaa.

kaisa kirjoitti...

Kiitos Jantta!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ovi on aivan äärettömän kaunis! Onnea uuteen kotiin :)

kaisa kirjoitti...

Kiitos, piia! Oma koti on ihana!