keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Veljeni sai reilu kuukausi sitten pienen tytön, minusta tuli täti! Vauvat ovat ihania, ja vauvoille on ihana neuloa kaikkea söpöä. Ne valmistuvatkin niin nopeasti. Komerossa löytyi tällaista villalankaa, jota oli jäänyt neuletakista, jonka tein siskolleni melkein viisi vuotta sitten. Vaikka värit eivät olekaan perinteisiä vauvavärejä, uskalsin kuitenkin tehdä siitä peiton pikkuiselle. Näitä tilkkuja on sitten mukava neuloa, ei tarvitse ajatella mitään, ja voi samalla lukea tai surffailla netissä.



Lanka on Piikkopirrasta tilattua Anti Tickle -lankaa, 100% villaa. Neuloin tilkut 2,5mm puikoilla. Vaakaa en omista, joten en osaa sanoa paljonko lankaa meni. Neuloin vain lähes kaikki langat loppuun, ainoastaan oranssia on vähän vielä jäljellä.


Ja tässä on se takki, josta langat jäivät tähteeksi. Tämä on koneella neulottu.

Luulin, että pääsisin jo loppuviikosta muuttamaan, mutta eihän se niin mennyt. Olen yrittänyt tsempata itseäni pakkaamisen suhteen (se on niin tylsää), mutta huonosti on sujunut. Oli tarkoitus, että pidän to-pe ylityövapaita ja perjantaina vien tavarat uuteen paikkaan. Mutta nyt selvisikin, että saan avaimet vasta lauantaina tai viimeistään sunnuntaina. Vielä muutama päivä täällä kaaoksen keskellä.

Ei kommentteja: