maanantai 13. lokakuuta 2008

Kävin minäkin käsityömessuilla Oulussa. Paikka oli nyt huomattavasti parempi kuin aikaisemmin, ja varmaan osallistujiakin oli enemmän. Ostokset olivat kaikki suunniteltuja, mutta ihan sitä en saanut mitä halusin. Tarjolla olevat värit eivät aivan olleet mun värejä mutta otin kuitenkin kun haluan kokeilla näitä lankoja. (Jostain syystä kaksi ensimmäistä kuvaa kääntyy aina pystyyn vaikka niiden kuuluisi olla vaakassa. Osaako kukaan sanoa mikä tässä on ongelmana?)

Lankakaupan osastolta Colinetten Jitterbugia sekä kahdet välikoon puikot. Hieman epäröin ostaa noita puisia puikkoja, kestääköhän ne kun ovat ohuita 2.25 ja 2.75mm?

Noroa en ole koskaan kokeillut, mutta paljon lukenut siitä. Siispä sukkalankaa kahdessa värissä. Ensimmäisen ostin Priimasta ja toisen Lankakaupasta, kun siellä oli sitten parempi väri. Näissäkään ei ollut täysin sitä mitä olisin halunnut.

Nämäkin olivat Lankakaupasta. Ihanaa villalankaa, sopivasti epätasainen värjäys. Tästä on suunnitteilla pipo ja kaulaliina, mutta olisi kyllä ihanaa puserolankaakin.

Vielä on kassissa succablokit Secret Woolin osastolta, ne unohdin kuvata. Mutta miksi nuo kuvat kääntyy noin? Käänsin ne Photofiltressä 90 astetta vastapäivään, ja kokeilin tuoda ne bloggeriin, mutta sitten ne olivatkin siinä asennossa. Tuo alimmainen tuli ihan oikein, kaikki ne ovat oikeasti samoin päin.

11 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kyllä nuo ohuetkin puikot yllättävän hyvin kestävät, jos niille ei neulomista kummempaa tapahdu. Bambuisia en ole saanut vielä ollenkaan hajoitettua, puisia kyllä, mutta niille on kyllä aina käynyt joku vähän isompi tapaturma (esim. kassin laskeminen neulepussin päälle, ja puikko on napsahtanut poikki). Ehkä jossain tosi tiukassa "viisi silmukkaa kiertäen nurin yhteen"-tyyppisessä voisi katketa neuloessakin?

Anonyymi kirjoitti...

Minä tulin messuilta tosi laihoin tuliaisin: pieni ristipistotyö ja heijastinnauhaa. Sama ongelma kuin sinulla: ei ollut oikeaa väriä kaulahuiviin ja sopivaa lankaa puseroon ei löytynyt. Herätelankaostoksia en tehnyt koska yritän ostaa nykyään vain tarpeeseen. Oliko sinulla päällä February Lady Sweater...huomasin sellaisen yhden messuilijan päällä mutta en kerinnyt "tarttua hihasta" ja kadotin näköhavainnon...

kaisa kirjoitti...

Täytyy toivoa, että ne kestävät. En mä varmaan sukkiin tee koskaan tuollaisia tiukkoja juttuja, jota maria ehdotit. On mulla joskus alumiiniset vääntyneet mutta jospa nuo säilyisivät ehjänä.

eila, oli mulla se! Voiko olla, että sä olisit huomannut minut?! Minäkin luulin ehkä näkeväni sinut mutta en ole ollenkaan varma siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se sinä sitten olit.No, ainakin melkein tavattiin, ehkäpä joskus ihan kunnolla!
Olitpas tehnyt kivoja lankahankintoja, Noroa minäkin joskus ostan kunhan raskin!

Liina kirjoitti...

Mä pelkään kans noitten puikkojen elämänpituuden puolesta. Mutta on ne vaan niin ihanat! Ei kilise, eikä liukuile omia teitään. Jäin ihan koukkuun :)
Ihania lankoja, ihan kateena täällä voihkin, että miks meillä ei oo käsityömessuja. Yhyy!

Tui kirjoitti...

Hyvin on miulla kestäneet noi knit picksin puikot, jopa ne 2mm puikot.

kaisa kirjoitti...

Joo, melkein tavattiin, eila. Unohdin kysyä, että oliko sulla semmonen mohairhuivi?

Toivon kovasti, että nuo puikot kestävät mullakin.

Harmillista, liina, että teillä päin ei ole messuja. Voisitko ajatella, että joskus tarjoaisit itsellesi messumatkan jonnekin muualle, vaikka Hesaan tai Tampereelle? Nuo Norot muuten ostin, kun aion häikäilemättä matkia sun sukkia. Ne on niin kauniit!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollut mohairhuivia eikä mitään itseneulomaa neuletta (paitsi punainen kaulahuivi ulkona)!

Enni kirjoitti...

Kiitos Kaisa muistamisesta.

Hansu kirjoitti...

Oi miten kauniita lankoja! Odotan innolla Tampereen messuja :) Kaunis on tuo February Lady Swetar ja hamekin! En ole muistanut käydä täällä kun en ole löytänyt blogiasi blogilistalta.

kaisa kirjoitti...

Kiitos hansu! Odotan innolla, että pääsen noiden lankojen pariin. Pari työtä odottaa ennen sitä. On tämä blogilistalla. Siellä on aika monta kaisan-jotain-neuleblogia.