torstai 9. lokakuuta 2008

Meinasin ensin, etten esittele tätä hametta ollenkaan. Kun ärsyttää nämä huonot kuvat ja ei siitä mitenkään onnistunutkaan tullut. Hame on ollut valmis jostain toukokuulta, ja noin kuukausi sitten sain viimeisteltyä sen. Ajatuksissa oli vähän leveämpi helma, mutta tuollainen se nyt on. Ja pituuttakin olisi saanut olla enemmän, mutta en sitten jaksanut neuloa lisää. Vaikka lankaa kyllä olisi ollut siihen. Kaksi kertaa on ollut päällä, ja takapuoli pussittaa. Jos helma olisi ollut vähän leveämpi, se ei näkyisi niin hyvin. Ja kun mulla on notkoselkä, niin tehän tiedätte mitä se tekee: maha työntyy eteen. Sen näkee tuosta kuvasta, helma ei ole suorassa vaan se nousee edestä ylemmäs. Ei tasoita vaikka takapuolikin en levennyt viime vuosina. Pitäis tehdä sellaisia äitiyshameita, eteen lisää tilaa, jotta helmaviiva olisi suorassa. En kehtaa. Hame on kyllä mukava päällä, sitä ei suorastaan tunne. Ehkä sitä muutaman kerran voi vielä pitää jossain sopivassa tilanteessa.

Lankana on Garnstudion Safran (puuvilla) ja Schoeller Loden (kampavilla), puikot muistaakseni 3mm, langanmenekki 300g.


Jotain mukavaakin. Tulossa uusi tietokonepöytä. Onnea on isä, joka osaa ja myös tekee.

8 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Älä sorra hametta, tehän on tosi söötti!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis hame! Minä ottaisin samanlaisen ilosta kiljuen :)

-maria- kirjoitti...

Kuvassa se kyllä näyttää tosi hyvältä!

Anonyymi kirjoitti...

Hame on nätti, eikä luettelemasi viat näy ollenkaan ainakaan tuossa kuvassa! Minuakin kyllä on mietityttänyt neulehameissa se, että alkaako ne "pussittamaan"... ei ole tullut kokeiltua vielä.

kaisa kirjoitti...

Kiitos! Eihän se oikeesti hameen vika ole. :) Kuvassa näyttää kohtuu hyvältä, mutta livenä en ole niin varma. Kuvittelin neulovani sen tarpeeksi napakaksi, ja siksi mulla onkin tuo toinen lanka siinä, mutta kyllä se venähtää takapuolesta, väljempi olisi ollut parempi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin justiinsa, älä sorra hametta , se on tosi nätti! Ja hame sopii hyvin tuollaisella sorjalle ihmiselle niinkuin sinä.

Anonyymi kirjoitti...

No moi! :) Vai näit sinä minut messuilla - olisit tullut moikkaamaan! :) Vaikka olisin varmaan ollut ihan ihmeissäni, nimittäin taidan olla ensimmäistä kertaa sinun blogissasi vierailulla. Kiva, että jätit kommenttia blogiini, niin löysin sinunkin blogisi tällä tavoin! :)

kaisa kirjoitti...

Katri, niin kuin kirjoitin, mulla on takapuoli levennyt siitä kun ollaan kauan sitten nähty. :)

Mari, en mä kehdannut. Vaikka ei kait sitä olis tarvinnut sanoa muuta kuin että oon lukenu sun blogia.