lauantai 25. lokakuuta 2008

Tämän päivän Kalevassa oli mukavaa luettavaa monien ikävien juttujen ja vaalimainosten seassa. Oulun kaupungintalon lähistöllä sijaitseva taideteos on kokonaisuudessaan varsin ihastuttava ja nyt pieni Martti-poika oli saanut nutun ylleen. Olisipa kiva tietää, kuka tämän nutun on Martille vienyt. Monesti on ollut mielessä, että pitäisi käydä kuvaamassa teosta, mutta aina se vaan on jäänyt. Ehkä joskus. Toinenkin mukava juttu lehdessä oli.

Tämä kuva ei sitten mitenkään liity neulontaan. Tai ehkä vähäsen kuitenkin. Tiedostus Kaisalle: kirja on ollut jo pari viikkoa hyllyssä, mutta en ole saanut sitä aukaistua. Onhan tässä vielä aikaa.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Jos varaat paljon hyvää syötävää, niin ehkä se sitten menisi alas? :D Tai oikein tylsä junamatka, jolloin ei ole mitään muuta tekemistä??

kaisa kirjoitti...

Täytyy miettiä strategiaa. Tuo junamatka olisi hyvä, jos ei ottaisi muuta kirjaa mukaan, mutta kun sellaista ei ole tiedossa. Jos ei kävis kirjastossa ennen kuin tuo on luettu, mutta sitten ne kysyy siellä, että missä oot ollut kun sua ei ole näkynyt. Jotain pitää kyllä keksiä.