sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Luulin aivan, että tänä viikonloppuna voisin esitellä uuden puseron. Sen, jonka aloitin talvilomalla. Kuvittelin niin kyllä viime viikollakin. No, ei sitä vieläkään esitellä. Hihat on tulossa ehkä kolmanteen kertaan. Ensin tuli liian kapeat, sitten liian pitkät, seuraavaksi liian lyhyet. Eli siis nyt on neljännen kerran hiha tulossa. Ja kun on minusta kyse, niin tietenkin teen ensin valmiiksi ennen kuin sovitan. Aika monta hihaa on tullut neulottua.

Nämä herkkusukat sain kyllä valmiiksi. Lanka on Ilun värjäämää merinosukkalankaa ja malli tuttu noista edellisistä sukista. Tällä kertaa tein resorina Villapeikon esimerkin mukaan. Ja jälleen kärjestä aloittaen ja tiimalasikantapäällä, puikot 2,25mm. Tuli aika napakat. Olen vältellyt resorin neulomista, kun aina siitä tuntuu tulevan huonon näköistä. Nurjan silmukan jälkeen ensimmäinen oikea on löysä vaikka mitä tekisin. Nämä onnistuivat! Ehkä siihen on syynä napakka neulos.


(Ylemmässä kuvassa väri on oikeampi, unohtui kameran säätäminen kuvauspaikkaa vaihtaessa.)


Rauhallista palmusunnuntaita ja hiljaista viikkoa!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi, sinä jaksat purkaa! Minun tapauksessa olisi varmaan jäänyt neuleeseen ne liian kireät hihat...
Nätit värit sukissa!

Katri kirjoitti...

Noi sukat on tosi kaunit! Itsekin olen ohjeen noihin sukkiin jo tulostanut, mutta tekemättä ovat vielä. Ehkäs seuraavaksi?

kaisa kirjoitti...

Eila, sinä luultavasti olisit tehnyt järkevästi ja sovittanut sitä vähän useammin. Mulla kyllä aina takaraivossa joku ääni kuiskaa, että kannattaisi sovittaa, mutta minä vaan tohotan menemään.

Kiitos Katri! Tuo malli on sellainen, että sitä voisi varioida vaikka kuinka paljon. Mulla on jo seuraavat mielessä.

Katri kirjoitti...

Moi, tuli taas moikkaamaan ja kertomaan, että mun blogissa on sulle tunnustus :-)