sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Siskon tulevan lapsen varustelu jatkuu. Myssy, tumput ja sukat Kauhavan Kangas-aitan Panda-langasta (villa70%, bambu 30%) valmistuivat nopeasti 3,5mm puikoilla. Lanka on tosi miellyttävän tuntuista iholle ja mukavaa neulottavaa. Myssyn malli on Top Down Bonnet ,ja just huomasin, että se löytyy suomenkielisenäkin. Sukista piti tulla junasukat, mutta kun tein ilman ohjetta, niin eivät ne ihan sitä ole. Yhteensä näihin meni lankaa 84g.
Tämän näköinen slipari seilasi tässä muutaman vuoden muutamassa vaatekaapissa, mutta ei sille vaan löytynyt käyttöä. Joten se sai purkutuomion, ja langat uudelleen käyttöön.

Lanka on Araucanian Nature Woolia ja se sai uuden elämän villavaippahousuina. Ohje on Ottobren. Neuloin langan kaksinkertaisena, puikkokoko on kyllä jo unohtunut eikä langanmenekistäkään ole tietoa. Ei sitä paljoa kuitenkaan mennyt.

9 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Nuo bampusekoitteet ovat kyllä ihanan tuntuisia, en ole vain vielä itse mitään niistä neulonut. Tunnustellut vaan niitä kaupanhyllyllä. Varmaan unelmaisia vauvan käyttöön.
Näppärästi on liivikin muuttanut muotoaan vaippahousuiksi, kyllä käsityöläisillä kierrätys on hanskassa!

MariL kirjoitti...

Ihania suloisia pikkuneuleita! :)

outi kirjoitti...

Aivan syötävä tuo vaippahousujen väri. Ihanat!

Johanna kirjoitti...

Hei,
aivan ihania vauvaneuleita! Mä neuloin samaten tuon pipon lahjaksi kahdelle ystävän vauvalle, kovasti tykkäsivät. Voitko vielä vinkata, mistä löytyy suomenkielinen ohje? Kiitos!

kaisa kirjoitti...

Päivikki, tuo bambu on kiva materiaali ja villan kanssa tuntuma on tosi pehmeä.

Kiitos Mari ja Outi!

Johanna, siinä myssyn nimessä on linkki, menee suoraan suomenkieliseen ohjeeseen.

Katja kirjoitti...

Hei Kaisa! Onpa ihania neuleita. Täällä ollaan kateudesta vihreitä kun sinä saat valmista aikaiseksi ja mun neuleet pyörii lähinnä sohvannurkan ja neulekorin välillä kun ovat aina jonkun tiellä. Ehkä mä sitten eläkkeellä ehdin neuloa... ;) Yrittäjyys ja neulominen kun ei näytä oikein sopivan yhteen... vai mikä lienee paras selitys saamattomuudelle.

Riikka kirjoitti...

Ihania! Tuo rusetti on piste iin päälle pöksyissä! =)

kaisa kirjoitti...

Katja, jotain multa jääkin sitten tekemättä. Kuten sähköpostit ystäville, ne joita on suunniteltu monta kuukautta. Ja vähän muutkin hommat roikkuu. Siivoan sitten, kun on pakko. Kun neulominen on niin paljon mukavampaa.

Kiitos Riikka! Tuossa ohjeessa oli nauha vyötäröllä, se vaan pujoteltiin silmukoiden läpi. Jos teen tällä ohjeella vielä, niin teen kyllä reiät, että nauhan saa siististi pujoteltua. Tuossa nauha on ihan rutussa rumasti.

juuli kirjoitti...

Suloisia vauvaneuleita! Ne on kiitollisen nopeaa kudottavaa.