lauantai 17. toukokuuta 2008

Harmaaseen päivään iloisen väriset sukat. Nämäkin ovat viime vuoden puolella valmistuneet, muistaakseni viime kesältä. Lankana on Regia Color ja mallia otin Tikrun Vyötiäissukista. Tiimalasikantapään olen tehnyt kaikkiin sukkiin sen jälkeen, kun sen opin. En ole koskaan saanut lappukantapäästä siistiä, aina reunoihin jää reikiä. Jostain syystä olen heikkona pätkävärjättyihin lankakeriin tai -vyyhteihin, mutta neuloksena en niistä pidä. Nämäkin ovat niin kirjavat, että melkein silmiä särkee.


Keskeneräisiä töitä. Mielitty esitteli ihanan hameensa jo aikoja sitten. Siitä asti hame on kummitellut mielessäni. Nyt vasta se on työn alla. Tai oikeastaan olen jo kerran sen neulonut, mutta siitä tuli liian pieni (ehkä kannattaisi sovittaa työtä välillä eikä neuloa sitä ensin valmiiksi). Nyt siitä saattaa tulla hieman liian iso, mutta se on helpompi korjata. Lankana on Garnstudion Safran ja Schoeller Loden.


Toinen keskeneräinen on Swallowtail Shawl, jota neulon Secret Woolilta tilatusta ohuesta alpakkalangasta, Cherry Tree Hillin Suri Alpaca Lace. Olen menossa ensimmäisessä nyppyrivissä. Tein Budding Lace 2 -kaaviota 24 toistoa, muuten huivista olisi tullut mitättömän pieni. Toivon vain, että lanka riittää loppuun ettei tarvitse purkaa ja tehdä pienempää.


3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kauniit sukat! Minun silmilleni eivät ole yhtään liian kirjavat :) . Varmasti saavat harmaana päivänä mielen iloiseksi.

kaisa kirjoitti...

Kiitos Heidi! Kuva vähän tasaa värejä, siellä välissä on jotain tosi tunkkaisia värejä, mistä en pidä ollenkaan. Mutta eipä ne käyttöä haittaa.

Anna kirjoitti...

Vastavierailulla blogissasi! Kivoja neuleita olet tehnyt, ja jo ahkerasti jaksanut päivittää blogia. Minulla vielä vähän haparoivaa tämä bloggerin käyttö, mutta eiköhän se pikku hiljaa ala sujua ;)