lauantai 3. toukokuuta 2008

Löysin nämä neuleblogin ihan sattumalta noin puolitoista vuotta sitten. Jotain aivan muuta asiaa varten surffailin netissä, ja ajauduin Nejan blogiin. Ensin olin hieman ihmeissäni, että mitä tämä oikein on, ja sieltä sitten ajauduin muihin blogeihin. Voisi oikeastaan sanoa, että siitä alkoi aivan uusi elämä.


Malli: Drops Design
Lanka: jotain sekalaista omasta kaapista


Olen tehnyt käsitöitä ihan pienestä saakka. Yläasteiässä valmistin suurimman osan vaatteistani. Opiskelinkin vaatetusalan artesaaniksi, ja siihen jäi ompelu. Neulomista kuitenkin jatkoin vielä. Jossain vaiheessa tuli sellainen ähky, että sekin jäi. Noin kymmenen vuotta meni, etten neulonut käsin ollenkaan, neulekoneella tosin jonkin verran. Ennen blogien löytämistä, koneneulontakin oli jäänyt vähemmälle. Muistan, kuinka kävin kerran käsityömessuilla Oulussa, kun sain ilmaisen lipun. Kävelin hallin läpi, ja oksetti.


Neuleblogien myötä löysin ihan uuden maailman. Löysin ihania lankoja ja malleja, ideoita omiin töihin. Nyt tämä vanha, kadonnut harrastus on uudelleen harrastuksenani. Olen alkanut kuvaamaan omia töitäni, ja nyt haluttaa laittaa niitä myös näkyville.


Tämä alku on hieman haparoivaa, pitää opetella niin paljon uusia asioita. Miten saan kuvat hyvin näkyviin (ensimmäisessä postauksessa kuva oli ensin valtava ja nytkin vielä vajavaisesti liitetty), miten saan linkitettyä, ja paljon muuta. Mukava oli huomata, että tänne oli eksynyt muutama lukija. Kiitos kommenteista, ne lämmittivät mieltä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun kivaa Kaisa että olet alkanut bloggailla! Nyt voin käydä vastavierailulla täällä sinun blogissasi :-)