sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Alkaa taas se kuvaamisen onnellinen aika. Päivässä ei ole hetkeä, jolloin valoa olisi riittävästi tarkkoihin kuviin. Joten tarjoillaan sitten epätarkkoja kuvia.

Kummitytön villatakki on nyt tässä vaiheessa: kaikki kappaleet valmiina. Kiinnitän etureunan kaitaleet ja hupun ketlaajalla, koska sillä saa kiinnitettyä avoimista silmukoista niin kauniisti. Huppu kaipaa hieman pingotusta, siitä tuli vähän ihmeellisen mallinen. Toivottavasti asettuu.


Noro-sukkaakin jo malttamattomana aloittelin. Päätin etukäteen, että yhtään pätkää en sitten ota pois, olkoon kerän sisällä kuin rumaa väriä tahansa. Mutta hieman mietityttää, on tuo vaaleanpuna-sininen pätkä aika kamalaa. Pitäisköhän se ottaa pois? Toisaalta, tämä kerä oli sitä ensin ostettua, toinen on se paremman värinen. Ja tämä raidoitushan on suoraan matkittu Liinan ihanista sukista. Lanka tuntuu kieltämättä nihkeältä neulottavalta, mutta uudet puikot tuntuvat käteen ihanilta. Niiden värityksestä en kamalasti pidä. Langassa mulla ärsyttää suunnattomasti tuo ylikierteisyys. Lanka on välillä ihan sykkyrällä kierteestä, niin kuin kuvasta näkyy.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensivisiitillä blogissasi. Messuilla kävin minäkin, mutta yhtään lankakerää ei lähtenyt matkaan. Olisi ehkä sittenkin pitänyt ostaa tuota noroa kokeeksi, jospa auttaisi ymmärtämään sen suurta suosiota. Tosin sukkalangoista ei tällähavaa ole puutetta.

Kauniita neuleita sinulla, poikkean toistekin.

Liina kirjoitti...

Noro on tosiaan ärsyttävän kippuraa, mutta se unohtuu, kun vetää valmiit sukat jalkaan :)
Raita ideahan on kai jostain brooklyntweed-helloyarn-ravelry-suunnalta kotoisin. Hyvä idea onkin.
En itekään pätkässy mitään pois, ja välistä tuli vähän kökköä, mutta ei se valmiissa haittaa.

Kaisa kirjoitti...

Mullakin on Noroa KnitPcikseillä, aika nam yhdistelmä vaikka tosiaan välillä tuntuu että sormetkin menevät kierteelle langan mukana. En raidoita yhtään, neulon vain mitä vastaan tulee - aika vinkeitä yhdistelmiä, ehkä ei töihin sentään... :D (Teen polvisukkia nimittäin, lyhytvartisissa ei niin haittaisikaan. Muuten kyllä pidän villasukkia töissäkin...)

kaisa kirjoitti...

anpali, tule toistekin!

liina, kyllä mä muistan sen brooklyntweedin kaulaliinan, mutta sukat näin eka kerran sulla tuolla tavalla. Kyllä mäkin nyt annan kaikkien värien olla.

Kaisa, noilla KnitPickseilla on kyllä ihana neuloa. Ja neulominenkin on vähän sellaista, että miltähän seuraava väri näyttää... Koukuttavaa.