lauantai 14. helmikuuta 2009

Siskontytölle, 3kk, valmistui tällainen söpöliini mekko. Söpöliini on se lapsikin. Malli löytyy Dropsin sivuilta. Ohjeessa olevan langan valmistus on jo lopetettu, ja neuloinkin sen Lanettista, jonka tiheys . Puikot olivat 2,5 ja langan menekki 113g. Nämä lasten neuleet on kyllä ihania, kun niihin menee niin vähän lankaa.


Ohje oli muuten hyvä, mutta mulla ärsytti kun yläosassa kuviota ei ollut mitenkään mietitty kädenteiden kohdalla. Ja kun minäkään en jaksanut miettiä. Niistä tuli sitten kaikista vähän erilaiset. Muutenkin olen erittäin huono lukemaan ohjeita. Ymmärrän paremmin kaaviomuotoisen ohjeen. Ihan käyttökelpoinen mekko siitä kuitenkin tuli, ja lapsen äiti oli tyytyväinen siihen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sievä pieni mekko!
Mukavaa ystävänpäivää sinulle Kaisa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana mekko!

kaisa kirjoitti...

Kiitos Eila! Mukavaa ystävänpäivää sinullekin.

Kiitos Annika! Mukava, kun jätit kommenttia.

Kaisa kirjoitti...

Ihanaa ystävänpäivää! Ja kiitos kommentista, välillä hyvä kun herätellään, ei ala pitää tiettyjä asioita itsestäänselvyyksinä...

kaisa kirjoitti...

Kiitos Kaisa, onhan mullakin nämä pienet!

Maiju kirjoitti...

Kaunis malli. Ei liian rimpsuinen, mutta kuitenkin oikein erinomaisen söpö :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivannäkönen mekko ja varmasti pehmonen ko Lanettia käytit.

kaisa kirjoitti...

Maiju, sisko valitsi mallin itse ja ehkä nuo olivat juuri ne syyt siihen.

Kiitos Heidi, mekko on pehmeä, Lanett on paras lanka vauvaneuleisiin mitä täältä saa. Se Grignascon lanka, mitä käytin noissa aikaisemmissa, olisi parempi, mutta kun sitä ei saa täältä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kaisa!
Aivan ihana mekko! Ja varmasti söpö myös tyttösen päällä. Minä neuloin melko samanlaisen Ainolle silloin kun hän oli ihan pieni. Vain siksi kun se oli niin söpö! Sinusta on tullut sitten useamman lapsen täti viime aikoina? Mukavaa pakkaspäivää!! :)

kaisa kirjoitti...

Heipä hei Katja, olen nyt kaksinkertainen täti! Kumpikin on tyttöjä. Mä en ole vielä nähnyt tuota päällä, toivottavasti on sopiva.